Direct contact? Bel: +31(0)6 - 36 42 66 99

Home > Over ons

Over Stefanie Colnot

Stefanie ColnotIk word heel gelukkig als het mij lukt om mensen zich speciaal te laten voelen. Hoe? Door tussen de regels door te luisteren, door de oogharen te kijken en met inzicht in deze latente behoefte acteren. Dat kan heel klein en persoonlijk maar ook op grotere schaal als je het juist aanpakt en organiseert.

Die waardering, èchte persoonlijke aandacht waarbij voelbaar is dat je als klant belangrijk bent voor de organisatie...dat is voor mij het verschil tussen goed en buitengewoon. Èn mijn persoonlijke drijfveer voor alle marketingproposities die ik bedenk en hoe ik met mensen en organisaties samenwerk. Dat zit in mijn DNA.

Ik ben er trots op dat ik met mijn energie, enthousiasme en organisatietalent van een pril idee, via een sterke strategie tot volledig gecontroleerde uitvoering kom. Samen met jou en jouw organisatie maak ik marketing voelbaar, marketing die verrast en loyalty creërt zowel op interim basis als voor specifieke opdrachten.

Bekijk mijn werk Get in touch